Zmoklá

Zmoklá

Anotace: Slova bez podkladu s velkým nákladem

Zmoklá jak slepice,
udýchaná během.
To neřeknu přece,
muži, co krmí mě dechem.

Lépe, když smáčena
- polo svlečena -
miss mokré tričko,
Ta promoklá slečna,
potrápí Ti nádobíčko.

Nač skromně užívat reálné.
Když slova ráda lžou,
použij fantazii a odhalme,
- jak kapky -
po horkém těle loudavě kloužou.

Zavři oči,
ať Tvé tělo pozná má slova.

Chci zkoumavě
slovy Tě mást,
- vzrušeně šeptat -
kudy déšť stéká,
jaká je to slast.
Autor Necelá, 15.08.2011
Přečteno 417x
Tipy 17
Poslední tipující: Pa Jush, hatlapatla, James Libustka, kasparoza, CULIKATÁ, labuť, E.T.Jane, strašidýlko-střapatý, ECHO PARAZIT, Donne, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zmoklá jak slepice
s udivem u líce
když ráno se obléka
a místo polibku to zavyká ...
A vody ni deště není třeba ...

17.08.2011 14:06:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí