Prázdný smysl

Prázdný smysl

Anotace: beze slov

Prázdný smysl

Prázdná báseň, bez textu a slov....

Pocit naprosté bezmoci,
už mi není pomoci.
Je to jako nekonečný lov,
bez naděje, bez citů.
Nepomůže ani Manitů...
Prázdnota je bičem božím,
je to zasloužený trest,
plný umíněných gest,
to je pravda příteli
a srdce už mě nebolí.

Tak hledám smysl věci,
proč a nač to všechno přeci...
Všichni hledají onen smysl,
proč jogurt v teple zkysl.
Možná bohudík, možná bohužel,
zatím jsem na to opravdu nepřišel.
Autor JR, 29.08.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí