Dušičky

Dušičky

Anotace: Dušičkový nastává čas

Sbírka: Kříž a jablko

Kdo přijde ke hrobu
vždy ve stejnou dobu
uctít památku svatých
těch lidí do nebe vzatých

kdo položí na hrob
čerstvé květiny a svíčku
jak lidé od dávných dob
jež mají slzy na krajíčku

Jen jedenkrát do roka
přijde dušičkový čas
jenž stéká do potoka
a nikdy neminul nás
Autor Petr27, 01.11.2020
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Frr, kudlankaW, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí