Omluva páně medvědímu

Omluva páně medvědímu

Anotace: Odpusť, příteli, a opatruj se.

Promiň mi to, pane medvědů,

že k ránu živím plamen svíčky.

Promiň mi, že co chci, nesvedu

a k srdci stále hledám klíčky.

 

Promiň mi, že kráčím, když mám stát,

váhám, zdali dámou táhnout vpřed, 

váhám, zdali smím já vůbec hrát,

zda se radši nemám stáhnout zpět.

 

Promiň mi to, pane medvědí,

že z koleje nejede žádný vlak.

Odpusť, odpusť; city nevědí,

časem to snad bude naopak.

Autor Rozmarýna, 02.10.2021
Přečteno 234x
Tipy 26
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Emily Říhová, Frr, Amiradi, enigman, Jan Kacíř, mkinka, Marten, Iva Husárková, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

časem to nebude...

04.10.2021 18:47:47 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí