Matinko má

Matinko má

Anotace: ;:

Matinko má

neodnesu ten odpad sraček
na kterém se muchy vyřádily
a nakladly tam mladé potomstva
bzučí to šílenstvím

má matinko nemohoucí.


Neodnesu to bez končetin
jsem připoután k posteli
povlečení samý neht a červ
na hodinách šestka potichu skřípe
za lustrem tarantule si brousí chelicer
a než mne zkrvaveně zasítí
tak dřív se rozložím
a matinka má se mnou

jak mastná soumračí dešťodešťů
jak nádhernost unylá píše mi.


Pozdě honiti času
matinko a já
se dopodíváme na pohádku
o vlkovi a kůzlátku
a od této chvíle stíny očí zavřou vrátka naposled

bytná se nedoklepe
a zhasne nám naposled
svíčku

naposled.
Autor Dejvis, 28.12.2022
Přečteno 96x
Tipy 12
Poslední tipující: šerý, Fialový metal, Iva Husárková, Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježišimarjá, až jsi mě vystrašil. Jdu si namíchat gin.

31.12.2022 16:25:20 | šerý

Je to morbidní pravda. Dej i za mě:) Já budu píti vínko

31.12.2022 16:35:36 | Dejvis

Silné řádky.

28.12.2022 19:33:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí