Kanóny a klasy

Kanóny a klasy

 

Leopardos, tuny šrotu

Ideje pro zloděje

Chybí mi tu jedno téma,

zdánlivě se neděje

 

Vysadil jsi dlouhé sady

broskví, jablek nespočet

Půda, lány ví si rady

v nich jistoty bezpočet

 

Vinohrady, zdravé chovy

Lesy, vzduch a čistota

Budoval jsi dobré mravy

od přírody ochota

 

Jednoho dne slyšíš bouři

Leopardi zařvou

Tvoje pole zmizí v kouři

přijmeš ránu pažbou

 

Jako by války architekt

nejedl a nepil

Jako by ani nevěděl,

že sám sebe zabil

 

 

 

Autor Narragan, 26.01.2023
Přečteno 118x
Tipy 17
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, kudlankaW, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Psavec, Fialový metal, šerý, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se ti povedla... silný text*

26.01.2023 16:18:27 | Sonador

Dík, někdy se zadaří ;)

27.01.2023 08:16:53 | Narragan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí