posmrtná

posmrtná

Anotace: ani ten posmrtnej zjevně nezvládnu

poslední zbytky sil jsem v sobě udusil

poslední sténání i tichoučké volání šťastně jsem zapudil

cit v sobě nevzbudil 

 

emoce zmírají dveře zavírají

své dveře k životu 

píšu poslední notu 

a zavřu své oči svět už se netočí 

 

vězněný po léta ubrečená teta 

rodina pozbylá maminka rozmilá 

trošku si popláčí však duše má už nikam se nevláčí 

 

už není lítosti dobrý den výsosti 

otvírám nebeské brány a anděl tiše mi praví

není zde místa pro suicidálního mistra 

 

odchází do pekla cesta se však vlekla 

uprostřed chátrání došel už k poznání

není mi souzeno života krásného

 

ani po smrti 

 

život svůj ukončil anděly vytočil

namísto života chátral již po léta 

stačilo pánovi nic ho už nebolí 

 

díky 

Autor Donutkaa, 13.03.2023
Přečteno 129x
Tipy 6
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí