Lyžujeme

Lyžujeme

Anotace: Když je málo sněhu, musíme si pomoci jinak.

Místo sněhu stále prší,
lyžařům sport tohle ruší,
ať jsi v družstvu nebo sólo,
kopce tak pro horské kolo.

Pokud chlapče zručným budeš,
kolečka si namontuješ,
lyže zvládnou bláto, trávu,
když vyhraješ, získáš slávu.

Autor Psavec, 20.01.2018
Přečteno 814x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí