Vnitřní bestie

Vnitřní bestie

Anotace: Známe to všichni: největší životní bitvy svádíme sami se sebou.

 

Jsme semafory lidských vztahů,
jenž s předsudky se přátelí.
V partii šachové,
v posledním z tahů,
jizvy se nám zacelí.

Bez rytmu verše,
bez rytmu čas,
bez rytmu žijí,
na každém z nás.

Slovo bez obsahu není,
láska zasévá i plení.
Já a moje vnitřní bestie,
na čem záleží, kdo přežije?

Autor JR, 04.04.2012
Přečteno 632x
Tipy 4
Poslední tipující: Liena, Boscai, Demedalex, Loveless
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přežije každý, kdo je dost hloupý se tím trápit. Ten zbytek ani život nepozná.

04.04.2012 19:52:47 | Demedalex

Tak v tom máš naprostou pravdu.

04.04.2012 19:54:42 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí