Bloudím

Bloudím

Anotace: Pro můj stín.


Jsem zbloudilým kapitánem,
který žádné lodi nevelí.
Jsem jen tenkým stínem,
o kterém vítr ševelí.

 

Četl jsem tvoje vrásky,
na skvrnách z inkoustu,
slyšel jsem o živote,
povídat lidí spoustu.
Přesto jsem nenašel,
pro tebe pochopení.
 

Sny se stávají setkáním myšlenek,
nejedna noc je příliš dlouhou,
a s každým novým letokruhem,
zdáš se mi mlhou pouhou.

Autor JR, 16.04.2014
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: amores peros, AndreaM, Amonasr, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí