Naděje

Naděje

I když jsi zlomený,
nikdy se nevzdávej.
Bolestmi v srdci plný,
svůj úsměv a laskavost rozdávej.

Život plný smutku i starostí,
bude jednou plný radostí.
Možná, ti to zní bláznivě,
když nevidíš svou budoucnost zářivě.

Věřit sám sobě musíš
nelitovat toho, co zkoušíš.
Pro štěstí své vše udělej,
ať život tvůj není umělej.

Svou princeznu týranou,
osvoboď ze spárů maďara.
Nenajdeš druhou takovou,
jsi lepší, než čekala.

Vytřít řiť si s ním můžeš
ať se všem ukážeš.
Budou čumet jak tapír,
je to jen slabý hajzlpapír.
Autor Přednosta, 10.08.2020
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výraz princezna dobrý

29.08.2020 19:33:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí