Být ptáčkem

Být ptáčkem

Anotace: Ze života? Z lásky? Ze strachu? Z naděje?

Být jako ptáček
a vzlétnout do oblak.
Vidět celý svět seshora,
mávat křídly ve větru.

Poznat dalekou zemi
a blízkou též.
Ucítit hrůzu a strach,
když přelétám nad nekonečným městem.

(mít strach z toho,
že nikdy nic nekončí)

Nakonec uvidím konec,
kde je neskonalá naděje mých snů.
Vlétnu tam do tvého srdce
a ty mne dáš do klícky jménem Srdce.

Budu zpívat Ti sladce
a ty mne budeš mít ráda.
Vyznáš mi lásku a svůj klad,
já podívám se na Tě a budu Tě mít rád.

(mít radost z toho,
že vše jednou končí)

Autor Imaginant, 09.04.2021
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň a ten závěr mně hodně ,, oslovil."
..ST..

13.04.2021 22:40:37 | Jaruška

Děkuji, jsem rád :)

13.04.2021 22:52:12 | Imaginant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí