Noc je mladá

Noc je mladá

Anotace: :;;

Ranní káva probouzí,
při zimním spánku,
za sněhových vloček,
utišeny romancí povídek,
v jakých čteme rádi,
za drahých vzpomínek,
co přeletí vočima svět,
a dárky andělský nadělí.

Pojďte děti,
už na stromku baňky zdobí,
a jak svítí blikotem,
že to sladce ovoní dům,
s přicházejícím slibem,
mít vysněné zdraví.

Noc je mladá,
za oknem se dívá sněhulák,
vymóděn s knoflíčky a větví,
jež mihotává běloučké pletení,
k zahřátí ovocného punče,
a plovoucích úsměvů odevšad.

Ranní čaj s citrónem,
a u postele se pomodlíme,
za rodiny nejhlubších,
kdy posadí se holoubátko,
a zvěční blizoučké koledy,

babiček z pohádek,
i polévkách uvařených s láskou.
Autor Dejvis, 12.09.2021
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky kočičko*)

12.09.2021 14:05:02 | Dejvis

Rádo se stalo. Dneska jsem psala o sluníčku, aby zahřálo každou dušičku. Jíťa

12.09.2021 14:07:02 | mkinka

milý Davide, velice ráda jsem četla, moc a moc se mi líbí.

12.09.2021 13:48:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí