končím

končím

já končím
nemám na to
nemiluji tě
jako ty mě
tvé životní tempo
je pro mne neustojitelné
a proto končím
nevěřím ti
neumím ti lhát
s tebou se loučím
ty budeš vždy pokorně životu podléhat
a já tě jenom zdržovat
leť a neohlížej se
taky nebudu
všechny ty druhé koleje
to co se se mnou poděje
já končím
od zítřka jsi cizí člověk i pro mě
jako já pro tebe
nikdy jsme si nevěřili
jenom podpořili
já končím
jinak se zničím
Autor Poledne, 21.09.2021
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: Rozmarýna, Psavec, Marten, mkinka, paradoxy, Alice Ptáčková, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I takový je Život....
Vítám Tě tady u Modrásků a přeji hodně štěstí.

23.09.2021 22:23:45 | Jaruška

Vítám Tě mezi námi.

21.09.2021 21:58:02 | mkinka

...to zamilovaná žena nikdy nepochopí...;-)

21.09.2021 14:29:28 | Marten

Než zůstávat v toxickém vztahu...je lepší odejít.

21.09.2021 07:36:19 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí