bylo

bylo

nemám dlouhé vlasy
a neslyším cizí hlasy
velkou hlavu mám
kde ji asi složit mám

vyvrtej mi do mozku díru
a vypusť ty myšlenky
nemůžu dýchat
musím je slýchat
neustále vřískat
potichu pískat

chce se mi skákat
nemůžu plakat
nechci se hádat
rukama mávat

umřel jsem v tichosti
nedělám blbosti
umřel jsem sám
takhle to mám

asi jsem ji zabil
to jsem ale debil
asi jsem ji otrávil
života zabavil
asi je to pravda
nebyla to sranda

z mostu skákat nebudu
ještě chvíli pobudu
život je moc krásný
to je přece jasný

psal jsem ti básničky
a nosil kytičky,
málo to bylo,
špatně se ti žilo,
celou dobu tě to tížilo
už bude jen milo

kdo tě fotí
kdo se s tebou potí
komu to dovolíš
všechno povolíš
přístup k tvojí duši
srdce strašně buší
křičí na poplach
to je krach
našeho tahu
našeho vztahu
Autor Poledne, 30.09.2021
Přečteno 131x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozchody jsou těžké.

09.10.2021 10:54:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí