pro dnešek

pro dnešek

protože mám správné boty
nebojím se žádné sloty

letělo křídlo nad hlavou
zase dostávám toulavou
letělo křídlo na nebi
kdo koho dnes políbí

kontury mého těla
jsi chtěla

utíkám bos po ledu
kam cesty mé povedu
tam, kde se nesmysly neřeší
tam mi dobře je
nevedou tam koleje

nemám řešení
jsme z toho zděšení

možná se ráno neproberu
a s nikým to neproberu
to co jsem probrat chtěl
asi jsem se probrat měl
když jsem si přál všechno prožít
jen si to užít

mé ruce umí léčit
chci tě o tom přesvědčit
Autor Poledne, 30.10.2021
Přečteno 199x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné.

30.10.2021 23:07:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí