tak

tak

sex s tebou byl děs

koušeš jako pes

nemohl jsem nic

nechci zažít víc

něha ti je cizí

život s tebou mizí

byl jsem všeho příčinou

myslíš na co většinou

 

Autor Poledne, 15.11.2021
Přečteno 147x
Tipy 1
Poslední tipující: praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí