Nenávist

Nenávist

Anotace: Každý den není pozitivní... A tu chuť občas zažijeme všichni...

Stejně jako měsíční svit, 
chladný a protivný na dotek
Tak funguje nenávist,
a z ní se zadrhává dech.

Co naplat jsou vzpomínky,
když příšera se probudí
Každý den bez vyjímky,
vás tahle mrcha vzbudí.

Ledová na jazyku,
jako když ostří olíznete.
Nechutnost největší,
kterou v srdci naleznete.

Je to jak jed v srdci,
všechno ostaní palí.
Chci se ji zbavit přeci,
protijed je však v dáli... 

Autor Dextero, 03.12.2021
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka, petrzal, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenávist je rodná sestra lásky,
jen druhá strana divadelní masky...
Opatruj se, Dextero, hodně sil

04.12.2021 13:21:42 | Emily Říhová

Nenávist je jen produktem pýchy, ale básnička se mi líbí.

03.12.2021 07:35:00 | petrzal

Nenávist je plíseň v lidských hlavách. Šíří se ze rtů spóry slov.

03.12.2021 03:19:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí