Co

Co

Co jsem ti udělal
Že nestojím za dotek
Život mě pobodal
Držel jsem smutek

Čím budu dál
Rád bych si hrál
Vždy jsem se omlouval
Sebe litoval

Kdysi jsme si spolu hráli
A při tom krásné mohli
Kdysi ano
Dnes myšlenky nano

Této budu věřit
Nechci život mařit
Moc to žeru
Myslel na nevěru

Autor Poledne, 03.01.2022
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí