Lacině

Lacině

nevidíš můj stesk
nevidíš můj splín
nevidíš temnotu -
jsi tak moc naivní

vše si vysvětluješ jednoduše
mé slzy nejsou voda z deště

možná bych tě měl nechat jít
zapomenout, zotavit se
tenkými stehy zašít rány
a doufat, že vydrží

možná bych měl zmizet
nikým neviděn se spláchnout
a začít někde jinde od nuly
ale tvůj pohled bych neunesl

necitím své srdce
mé srdce nebije
a možná to nevadí
možná je to tak v pořádku
Autor Gloria.a, 17.01.2022
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: Friday, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí