Potkal

Potkal

Potkal jsem tě na potulce

V letním odpoledni

Krásně svítilo slunce

Počkala jsi na mě

Snažil jsem se hodně

A zůstal jsem v domě

Hodně jsi chtěla

I já jsem chtěl

Spojila se naše těla

A to byl cíl

Meta pro nás oba

Taková je doba

 

 

Autor Poledne, 12.03.2022
Přečteno 127x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí