Někdy

Někdy

Někdy ti napíši
Všechno ti popíši
Někdy ti řeknu
Sem tam se seknu
V noci se tulím k polštáři
Kontak lidský se nedaří
Miluji tě pořád
Láska, to je neřád
Bez prášků to s tebou nejde
Ono mu to vždycky dojde
Až když se ožraly
Vzduchem gaťky létaly
Měly šatičky
Docela kratičký
Měly chuť
Buď jak buď
Ohnu si tě přes pařez
A vytvořím v tobě zářez
Ohnu si tě na louce
Končí noční poluce

Autor Poledne, 07.08.2022
Přečteno 147x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí