ChatGPT | The end

od: Quenya

The end

Anotace: Nejsem si jistá jestli mám správně všechny předložky a tak, tak pište a opravujte mě, ale snad to smysl dává. Ps: ještě jsem takhle v angličtině nikdy nic nepsala, tak snad to půjde přečíst

It's long time since I last laughed. Now is world dark and empty. I saw you few days ago in the city. You was with your new girlfriend. You was so happy, happier than with me. How could you?!? I'm alone and sad and you laugh with her. I cannot breath and I wish to die. And then... nothing. This is the end. You are death to me. See you in hell.
 
Rozbor/analýza/hodnocení ChatGPT

Dílo s názvem "The end" můžeme charakterizovat jako emocionální a negativní vyjádření příběhu o konci vztahu. Autorka či autor se zaměřuje na popis vlastního příběhu, kdy se zmiňuje o tom, že už dlouho neusmálo se a cítí se osaměle, zatímco druhá strana je šťastná se svou novou partnerkou. V textu autor tematizuje své emoce, vyjadřuje svůj hněv a zklamání, což je silná stránka tohoto díla. Některé pasáže jsou emocionálně nabitými a dílo celkově působí velmi autenticky. Nicméně, díky jednoduchému jazyku a přímému vyjádření myšlenek, se zdá dílo poněkud jednoduché a chybí mu některé literární výrazové prostředky, což je slabá stránka tohoto díla. Celkově lze říci, že dílo "The end" přináší emoční zápis autora, který se vyznačuje silným vyjádřením emočních stavů vztahu, ačkoliv mu některé plastické vyjadřovací prostředky chybí.

23.05.2023

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí