Zvrat

Zvrat

 
 
 
 
"Nechceš to prohodit? Že bys se svým
milencem byla pět dní v týdnu a já
bych s tebou něco podniknul vždy jen 
dva podvečery a dvě noci?"
 
Dveře práskly a páté patro se zachvělo
samotou. Zrádnou, nevyzpytatelnou
samotou. A strachem. Z vytouženého
snu být sám sebou. (Ezoterický
okultismus doposud servírovaný
jako mimořádně veselý, společenský
večírek s fraky, róbami a předhánějícím
se bontonem.) Bílým rukavičkám ale
chybí prsty.
Autor OpilyJohn, 26.10.2021
Přečteno 151x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Iva Husárková, šerý, Lexi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně hořké, ale ne zoufalé. Líbí se mi to

26.10.2021 20:46:07 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí