nedýchej

nedýchej

 

Hlavně všichni utečte, když se objeví první problém.

Spousta řečí, strašný gesta, nekonečná ochota,

ale nakonec si úplně sám.

Když potřebuješ jedno vlídný slovo, nezmůže se nikdo ani na slabiku.

Promiň, jsem kamarád, jen když o nic nejde.

Ptáš se všech, ale před ubrečeným pohledem každý kouká bokem.

Co jsme udělali špatně?

Padáš a nikdo nehne ani prstem. Však je to tvoje chyba, cena za všechny ty omyly.

Tak nechoď tak blízko, neriskuj, nedýchej.

Fajn.

Stejně nebudete při tom.

 

Autor Megan, 16.01.2018
Přečteno 548x
Tipy 3
Poslední tipující: Kikinka_UwU, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neutíkám...ale je fakt že mi svět občas zdrhne...

17.01.2018 12:51:16 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí