Komentáře přijaté

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 6 záznamů. Zobrazuji 1-6.

Skrze aparát Publikoval(a): Syk | Experiment » Filozofické

Přeji ti totéž.
PS: Pokud jsi "nihilista", i když na uzdě, pak jsem i já zatra ráda, že naše názory jsou, jak píšeš, lehce rozdílné... bo nihilisti to v životě fakt maj zatra obtížný, už jenom tím, že je často "zamračíno" na jejich tvářích...a já mám ráda úsměv.

11.01.2024 21:34:00 | cappuccinogirlreagovat

Skrze aparát Publikoval(a): Syk | Experiment » Filozofické

Opravdu skvěle píšeš, jsi čtivý a zajímavý, jako autor... ale - i jako člověk. Nevim, kolik ti je, ale ať už tě čeká jakkoli dlouhej běh, nebudeš to mít se sebou lehký. Nemáš malý cíle, chceš toho moc. Hledáš odpovědi na spoustu otázek a ty nepřicházejí. Hledáš smysl bytí nejen tvůj ale zamýšlíš se i nad ostatními a mrzí tě, jak je nastaven tento svět a to hodně. Tak moc, že ti to bere úsměv a ty jsi z toho "bez navigace"... takže tak trochu tápeš.
Co k tomu??? Asi tě to příliš neutěší, ale nejsi v tom sám...tyhle pocity maj asi občas všichni, na některý věci jsme malí páni a tak nám nezbývá, než(ne je přijmout, tak jak jsou), ale proplout jimi...mluvíš o společnosti a zamýšlíš se nad ní... v tom je mezi námi rozdíl, já o společnosti těch kolem sebe vím, ale zamýšlím se hlavně nad sebou...i to je fuška:-) Vím, že jsem člověk, kterej není uspěchanej, neženu se, abych plnila statistiky typu dítě do 35, našlápnutá kariéra do 25 atd... tohle pro mne není podstatné, snad máš aspoň z Ccina teď trochu radost:-) Život je komplikovanej a dává zabrat...a ty jseš někdo, u koho já se vždycky ráda zastavim a zamyslim se, snad to neva... vyslals svůj pohled na svět do modra, já ti poslala kus svýho... a máme tady ÚHEL POHLEDU, o kterým jsi se ve svým dílku taky zmínil:-)
Musím jen zopakovat, bo mi to nedá - napsal jsi to ZATRA DOBŘE!!!
PS: Z toho, cos napsal, je mi jasný že i ty zamýšlíš se hlavně nad sebou samým, ten rozdíl mezi námi je spíš v tom, že když přemejšíš o společnosti kolem sebe, jseš z toho asi mnohem častějc rozladěnější, než já... já se snažím udržet si ten úsměv a proto musim si občas držet mnohem užší zornej profil, jinak bych taky byla v kelu...
Hezkej den tobě.

09.01.2024 11:50:14 | cappuccinogirlreagovat

Film očima běžného člověka Publikoval(a): Syk | Experiment » Filozofické

Pochopila jsem tvou "životní" metaforu a moc se mi to líbí... vždyť život postav se odvíjí na filmovém plátně, tak proč to nepojmout i takhle psavě:-)
Jsi nápaditý. Víš, my se asi trochu rozcházíme v názoru na film dneška a minulosti asi i proto, že oba díváme se jinýmy očima... Já jsem v tomhle dost "povrchní" Ccino a stačí mi, že se mi příběh líbí...hodnotím jako celek, taky si vybírám v naprosté většině to, o čem dopředu tuším, že by mne mohlo zaujmout... jsem v sekci pohádek, fantasy... tam o reálných problémech světa najdeš v podstatě kulový... jenže já si chodím k filmům odpočinout, takže mi to naprosto vyhovuje... nervák, drama, thriller prožíváme v reálu, tak proč od toho neutýct aspoň chvíli jinam:-)*

09.01.2024 11:36:15 | cappuccinogirlreagovat

Film očima běžného člověka Publikoval(a): Syk | Experiment » Filozofické

Zajímavá úvaha, ke které bych napsala svůj názor.
Přeci jen už pamatuji více, než zde mladší ode mně. Filmová produkce se mění a dle mého názoru k horšímu. A to pro nás a hlavně pro naše děti. Pokud se dívám na film, který mně nezaujme, nebo se mi nelíbí jeho děj, nedívám se.Ale horší je to u pohádek, ve kterých se objevuje násilí a vulgarita. Jako babička na to mám svůj názor a myslím si, že do pohádek či filmů pro děti toto nepatří. Jenže dnešní společnost a to nejen filmařská si chce ,,formovat" jiného člověka.
Bylo by to na velmi dlouhou debatu, ale za mně hrůza. A je mi líto našich ,,herců", kteří se propůjčují této kýčovité a nic neříkající tvorbě. O filmech zahraničních se vyjadřovat nebudu vůbec.Na ty starší se ráda podívám, novější verze až na malou vyjímku nestojí za nic.
Ale je to můj názor a stojím si za ním.
Tobě děkuji za Tvůj první příspěvek tady a vítám Tě mezi námi .-)

08.01.2024 21:45:00 | Jarunkareagovat

Film očima běžného člověka Publikoval(a): Syk | Experiment » Filozofické

Souhlasím. Filmová produkce se neustále mění stejně jako poptávka po žánrech, proto je těžké říct, zda je lepší nebo horší. Jak pro koho

08.01.2024 09:06:22 | Marry31reagovat

Film očima běžného člověka Publikoval(a): Syk | Experiment » Filozofické

Ta poslední věta na závěr je skvělým zakončením.
Jen malinkej názor za mně... filmová produkce není myslím ani tak horší nebo lepší, ale JINÁ. To je vše. I dřív byly přece filmy kvalitní a ty co nestály za nic... jenže vkus diváka je různorodej a každému se líbí něco jinýho. Každopásně já bych za top dnešní doby označila fantasy žámr...to je podle mýho v naprosté většině skvěle propracovaný:-) Hezkej večer tobě, moc ráda jsem se začetla.
PS: Tebou jmenovaný Pulp Fiction, to je opravdu klasika, vysoce ceněná, ale já teda, i když ten film už dnes taky mám moc ráda, hoooodně dlouho jsem si na něj musela "zvykat"... Nezkámošili jsme se na první dobrou, a to tam hraje Bruce Willis, moje naprostá srdcovka chlap!:-):-)*

07.01.2024 20:31:55 | cappuccinogirlreagovat

Stránky: 1
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí