Poznání

Poznání

Miluji laskavé doteky,hory blízké
zářivé plamínky,potůčky čisté
věnuji nepoznané sny a přání
co ztrácejí se v dobrozdání
myšlenky na krasu co tiše ti šeptá?
Hovoří řečí těla
varhany co rozezněla
krásné šeptání
poznání
ruce co posílají doteky
bláznivé povzdechy
co nezachrání
přání
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.01.2012
Přečteno 597x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí