Rytíři z Bláně.

Rytíři z Bláně.

 

Tak málo dávám

A v tom se ztrácím

Tak málo dávám

 

A My, jsme jací ??

 

Žereme seno

Tvaroh i slámu

Někdy masem

Narvem si tlamu !´

 

Chcípáme hlady

U štol a tůní

Vrchnost se zatím

U moře sluní…

 

Blijeme kydy

V hospodě, venku

Všichni jsme chytří

Když pozvednem sklenku….

 

Řešení krize

Nemá nikdo !

Každý si hrabe

Na svoje hnízdo….

 

Blaničtí rytíři

Povstanou zas

Až rýt budem zem

Spasí nás…

 

Jestli bude co ??

Autor v.hercik, 12.03.2012
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Blaničtí rytíři už mají zpožděno. Dávno měli tu zlodějskou chásku vyplenit, ST.

12.03.2012 16:31:10 | Psavec

Někdy si myslím, že už jsou tak uježdění, že nejsou schopni vykolíbat se z hory:-)

12.03.2012 16:34:04 | kočkopes

jen aby vyjeli:-)

12.03.2012 15:18:07 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí