Císař

Císař

V kráteru Apophis na Ganymedu
- we are everywhere
na asteroidu Apophis v sedu
- no one isn´t there

kterak je nevidí media industries
se spoustou kamer
predicting encounter, z emperor´s new dress
číst, v oku záměr

Anonymous loga úsměvů upgrade
- potřetí a dost!
kolaps netu mine věštírny z karet
Black March - prý trapnost

přežije prvý apríl, jenž net vzkřísí
v bláznů den svatý
proč bychom se neeteešiili z remízy..
- císař má šaty!!
Autor Petbab, 31.03.2012
Přečteno 608x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

průsvitné...

01.04.2012 16:45:55 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí