Řidičák v šestnácti

Řidičák v šestnácti

Anotace: Nezapomeňte na sebe. Nikdy nezapomeň.

Mám nový sen

a to je ten.

Prohánět se na okružní dráze na dvou kolech.

Jezdit na motorce a mít pozornost po tolika letech.

Táta by mě podporoval

a určitě spoustu úsilí do toho dal.

Super by bylo,

mít v pokoji pohárů plno.

A kluky? Ignorovala je

a posílala do háje!

Miluji rychlé stroje

a taky Šmoula (kamarádka,

to je moje.

Ještě mě moc baví tancovat,

ale brzdí mě to, jak se dopravovat.

Seznámila jsem se s Tonnym

a ten tancovat rozhodně umí.

Musím se ho taky zeptat,

kdy a  kde se bude další soutěž konat.

Mohl by nás se Šmoulou něco naučit

a my by jsme mu byly vděční.

Mít zaracha, to je velká nuda!

Nesnáším, když musím být doma!

Radši bych šla hrabat listí

a nebo skládat dříví.

Jdu uklízet,

ať nemám zase nějaký průser.

Autor , 25.08.2012
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

udělala sis ho teda? na čem jezdíš?

24.11.2012 11:36:21 | Hagrid

Tahle je ze života! :D

24.11.2012 11:33:17 | Kamča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí