Bug out..

Bug out..

V predstihu žiarim z omrzlín líc
rádioaktívny som, čo bude
ak prídem k brehu z mora zimníc
ionizujúceho, oblude

neujdem, polčas rozpadu má
náskok, energiou prebytočnou
svetielkujem, keď zozadu ma
predbehne predtucha s pupočnou

šnúrou, že či si nepamätám
odkiaľ a kam idem a prečo
že čo mi je, keď padám sem-tam
bug out.. utrúsim medzi rečou
Autor Petbab, 05.04.2013
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí