Medvědí válečník

Medvědí válečník

Anotace: opět vikinsky zaměřeno

Vzpomínáš? Stáli jsme v štítové hradbě,

řvali jsme, rvali se, snili o slávě.

Teď se však loučíme, muži Berserkergangu;

Odejdem k Wodanu nebo do Folkvangu.

 

Ni runa oštěpová vyrytá v těle

zastavit nedovedla sekyru nepřítele;

Už čekám jen na příchod smrtelné krásy,

na vznešenou dívku s rusými vlasy

 

Až překrásná panna oděná v kůži

přijme mé tělo co krvavou růži,

až skončí etapa lidského života stinná,

Valhalla přijme mě za svého syna

 

A pak na konci mostu z duhy

setkám se se svými druhy....

Autor Oxík, 03.11.2014
Přečteno 902x
Tipy 3
Poslední tipující: Klaudie Wolf, jitoush, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí