Muž vedle muže

Muž vedle muže

Anotace: Válka neurčuje na čí straně je pravda - jenom kdo zbyde. (Bertrand Russell)

Muž vedle muže
leží bok po boku
z pole je smrtelné lože
pro tisíce otroků.

Všem stejný osud
nehledě na vlajku
pohřební věnec
či svěrací kazajku.

Zrozeni pro válku
zrozeni zemřít
buď připraven, vojáku
v rukou zbraň sevřít.
Autor Chancer, 10.09.2015
Přečteno 1006x
Tipy 3
Poslední tipující: janhauser, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí