Zatoulané metafory

Zatoulané metafory

bla to je zvuk opilce


hu to je opice


kukacka to je sova


tak ružová je obloha


prd to je smrad


ja stavel hrad


kdy si slap


do zahrad


kde byl had


a jeho oči


byly slepé


asi ale růžové


a prsknul na mě pavučinu


lodě brázdili


auta jezdili


lesy šuměli


a traktory obdělávali zem


já zůstlal sám


jak hobit v středozemi

Autor Equus przewalski, 09.10.2019
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí