Rytíř slunce

Rytíř slunce

Anotace: Slunce situováno do role rytíře :)

Sbírka: Kříž a jablko

Slunce vyšlo v plné zbroji
jenom bez přilby a brnění
rytíř vyzval mráčky k boji
aby skončil jejich utrpení

Utkali se na bitevním poli
Které odjakživa nazvali nebem
ostré papsky meče je bolí
začal boj mezi bídou a chlebem

Slunce, zlatý meč už tasí
jen, když mráčky bodne
samo rozhodne o počasí
a vřava skončí do dne
Autor Petr27, 25.11.2020
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: The Crow, Emily Říhová, jenommarie, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí