Modrožlutá

Modrožlutá

Modrá, jako nebesa
slunce ohnivě žluté
v bojích hoří Oděsa,
Ach Rusko jsi kruté!

Jarní oblohu halí
pár ocelových ptáků,
když tanky rychle pálí,
Ukrajina odolává tlaku

Matka Rus seje svár
a mění města v prach,
jak chce jeden zlý car,
jenž nosí jméno vrah
Autor Petr27, 01.03.2022
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí