Začala válka

Začala válka

Spěchám za dívkou,
jako řeka,když taje
zima pomalu končí,
a tys vyšla do kraje
Sníh barví rudá krev,
když vojáci život dali
odevšad je slyšet řev
a ohně z raket plály

Slunce schovalo tvář
před nástrahami války
nad obzorem pluje zář,
jež svítí nocí do dálky
Do pijáku černé hlíny
krev se pomalu vpila
Ukrajino za tvoje činy
válku si pod křídla skryla
Autor Petr27, 05.03.2022
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí