Pán

Pán

Anotace: ...

Můj pán Ježíš Kristus je,
všechny lidi miluje,
neobracejte se k němu zády,
dopouštíte se největší zrady.

Kolik pro nás vytrpěl,
jen aby ses dobře měl,
my pořád jen hřešíme,
že jsme skvělí myslíme.

Máme Bohu úctu vzdávat,
ne s životem si pohrávat,
náš pán na nebi vše vidí,
chovejme se jako lidi.

Každou chvíli zazní zvonec,
pak nastane hrozný konec,
čeká nás největší soud,
prosím pojď Boha přijmout.
Autor Sark, 19.05.2007
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijala jsem ho, není to tak dávno, ale přijala. Je nás víc.

19.05.2007 22:58:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí