Čas je blízko

Čas je blízko

Anotace: ... nejen pro muže!!!

Znám muže silné, moudré, čestné, zralé
Znám muže z bájí, pohádek a z příběhů
Kam se nám poděli ti chrabří bojovníci
Proč dnes se plouží stíny při břehu?

Snad nevidím je? Možná špatné město?
Nebo chodí ven v jinou hodinu?
Kde bloudí moudrost a kde oheň sálá?
možná bych v sobě mohla najít příčinu?

Třeba za kouřovým sklem Cadilacu
se veze věrný, rovný, čestný muž...
Má doma ženu a dva krásné syny
Ruku má v pěst a v kapse svírá nůž

Chcem muže silné, moudré, čestné, zralé
né pro sebe a svoji potěchu
Hledáme žence! Pole bělejí se ke žni!
Jsi-li to ty, tak dej se do spěchu!

Na fíkovníku už raší jarní listí
I lehoučký vánek příchod prozradí
Kdo přichází? Tak vy si nejste jisti?
Čas už je blízko, tak nestůj v pozadí!
Autor Hannazka, 28.05.2007
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

určitě by se nějakcí našli, tím jsem si jistá

29.05.2007 12:56:00 | Kapika

Néééé!!! Určitě jsou... věřím, že si je Bůh připravuje... :o))

29.05.2007 11:14:00 | Hannazka

Možná se pletu,
ale vidím to víc než černě,
muži z Tvé první sloky vymřeli už zřejmě

28.05.2007 16:31:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí