Polobozi

Polobozi

Anotace: ...

Ne, my nejsme nazí,
jsme jenom polobozi.
Ne, my nejsme vrazi
našich těl a duší.
Jsme jen blázni,
potulující se po ulici.
Občas střízliví a jindy spící
v opilecké lázni.
Přesto jsou naše sny a touhy
podobny těm vašim.
V potoce těl a krevní strouhy
jsme přece všichni bratři.
Dejte nám, co nám patří!
Nechceme nebe jen pro vyvolené,
proto se Kristus nedal křižovat.
A vaše tváře vyholené
nás ve snách nebudou už sužovat.
Ne, my nejsme polobozi,
tak nechte nás tu v klidu dožít.
Autor Inge, 15.06.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí