Můj Pane

Můj Pane

Anotace: ...asi zoufalství...

Můj Pane,
Co je štěstí?
Co se stane,
Když nedostanu pěstí?

Můj Pane,
Co je láska?
Co se stane,
Když mi srdce nezapraská?

Můj Pane,
Kde jsou tyto dva pocity?
Kdes mé štěstí a láska?
Kdo čeká na mne?

Můj Pane,
Tvá láska mi nestačí
Dej svou část i jemu
Jen trošička postačí,
Aby mě viděl jako ženu

Přestávám v Tobě věřit,
Když se mi přestává dařit
Má naděje umírá
A srdce se mi svírá

Každý lže, včetně Tebe
Už věřím jen v sebe
A v žádné peklo nebo nebe

Co se má stát, stane se?
Co je mým osudem?
Zbláznit se?

Co je mou útěchou?
Snad jen že žiji?
To jest spíš přítěží…
Autor f.o.r.e.v.e.r, 02.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí