Konec všem nadějím

Konec všem nadějím

Anotace: O posledním střetnutí Dobra Zla

Konec všem nadějím

Prchal v noci temným lesem
Utíkal před temnotou
Rychlým klusem
Před pekelnou rotou

Tady se neschováš
Padlý anděli
Křídla již nemáš
Je konec tvé naději

Měsíc smutně shlíží
Na konec toho děje
Všichni ví, že konec se blíží
Ztraceno je, co bylo tvoje

Přichází doba Leviatana
Padlý anděli
Nedočkáš se již rána
Je konec tvé naději

Tvůj odpor nemá cenu
Karty jsou rozdány
Čekám dlouho tuto scénu
Ty bojuješ? Pozdě rozdáváš rány!

Ty, renegáte
Už nic nesvedeš
Vzchopíš se jedenkráte
A neštěkne po tobě ani pes

Měl jsi dříve přejít ke mně
Teď již není čas
Zničí tě mé plémě
Neunikneš mi zas!

Na tomto hřbitově
Je konec tvé naději
Slyš mne
Padlý anděli!

Zde dojde k finálnímu boji
Ke konečnému zúčtování
Kde jsou přátelé tvoji?
V hrobech zakopáni!

Teď přijde řada na tebe
Propadáš beznaději?
Odmítlo tě peklo i nebe
Nevezmeš si život raději?

Ty to víš anděli
Nadchází nové časy
Už se nic nezmění
Přichází doba temné krásy

Padlý anděli
Rozluč se naposledy
Cesty zpět není
Nyní roztají ledy

Les, zahalen temnou rouškou
Pozoruje anděle
Stojícího před těžkou zkouškou
Zle je mu po těle

Anděl si meč svůj nachystá
Připraví se ke střetu
Buď Ráj, nebo Apokalypsa
Armagedon je tu!
Autor Overkill, 03.07.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí