Infernal

Infernal

Anotace: Basnicka o to pekle....

Infernal

Slyším, že někdo se mi směje
Ale v mém okolí stojí pouze kříž
Něco zlého se tu děje
Nemůžu jít ke kříži blíž

Otáčím se, hledám spasení
Pohlédnu zpět
Vidím snad mámení?
Kříž musel zmizet!

Stojím sám v pustině
Opuštěn všemi
A začalo to tak nevině
Teď o život jde mi!

Kříž stojí zpět na svém místě
Ale je obrácený!
Měl jsem se vyhnout této cestě
Démoni mají humor zvrácený

Musím pokračovat k svému cíli
K bráně do pekla
Teď mi nesmí dojít síly
Už spousta krve protekla

Blížím se, blížím ke vchodu pekelnému
Krvavá řeka tiše bublá
Kráčím k otvoru temnému
Přicházím já, posila zla!

Učiním pro Ďábla cokoli
Vstupuji tedy do podzemí
Nasedám do gondoly
A po krvavé řece pluji

Krev lidí je v této řece
Z vody vyplouvá tělo
Tak to nemá býti přece
Až se mi srdce zachvělo

Po březích stojí kříže
Jediná památka na mrtvé
Mlha se snáší v bílé příze!
Až krev mi v žilách tuhne

Z dálky ke mně doléhá smích
Ďábelské skřeky různé
Nebojím se jich
Už ne!

Nadchází okamžik finální
Jdu se nabídnout Ďáblovi
Přes žár infernální
Šplhám k novému pánovi

Zdola slyším démonů křik
Přistupuji k Luciferovi
Přichází ten okamžik
Smrt mi mnoho napoví
Autor Overkill, 03.07.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí