The Suffering

The Suffering

Anotace: Moje pvni basnicka... je o utrpeni....

Suffering

Kráčím po temném poli
kolem sebe mám mrtvoly
je mi to jedno
už mě nic nebolí

Z posledních sil kopu ti hrob
tam, kde jsi to měla tak ráda
toho utrpení mám již dost
vždyť život sis vzala sama

Udělám totéž
Snad se s tebou shledám
ale ruku do ohně
za to nedám

Kolem mne jsou démoni
to oni mohou za mou ztrátu
živí se z mého utrpení
otevřou pekelnou bránu

A já vstoupím
ovane mě dech pekelný
ale neprohloupím
můj život byl stejně mizerný

Jsem tam,
kde jsem chtěl být
a až teď chápu
že jsem měl žít

Vidím tě tančit s ďáblem
už jsi na mě zapomněla
nejspíš právem
už jsi mi dost ublížila

Zasloužím si to?
Ptám se tě, nebe!
Ublížilas mi
za to, že miloval jsem tebe?

Démoni stále sílí
tančí kolem mě
jen ještě chvíli
teď jsem se rozhodl

Bojuji s nimi
do trpkého konce
sám a jediný
a bez šance

Vím že nemám šanci
ale tu hlavní jsem již prohrál
ztrácím motivaci
vždyť jsem ztratil šanci na život

Ale démoni nebojují
zmizeli, než jsem byť jediného uchopil
tuším, že zlé sny se mi zdají
až pak jsem pochopil

Myslel jsem, že pomohlo mi nebe
a zničilo Ďáblovo sémě
až pak nahlédl jsem do sebe
a zjistil, že démoni byli ve mně.
Autor Overkill, 04.07.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí