Jednou

Jednou

Anotace: Děkuji, že ještě mohu doufat.

Jednou
dívám se budoucnosti vstříc
temnou
odvrátí od tebe líc

a nebude už tam
to, co je tady a teď
nebudu sám
s nadějí do budoucna hleď

hledím
a pátrám seč mohu
zatím nevím
hledím na oblohu

tam v dáli
kde se za obzorem ztrácí
světlo, až pálí
létají bílí ptáci

holubice
symboly Ducha, míru
hledej člověče více
nalezneš co hledáš, víru

Boha poznání
splynutí s Ním
to je to pravé poznání
to si přeji a o tom sním.
Autor Šantir, 06.07.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí