Papež Mrtvých

Papež Mrtvých

Anotace: Báseň o zemi mrtvých....

Papež mrtvých

Tam, kde slunce nesvítí
Tam, kde kvete čené kvítí
Tam, kde vše temnota pokryla
Tam, kde láska nikdy nebyla

Tam, kde nerostou lilie
V místech temné nekromancie
Kde v pláních hniloby a rozkladu
Drží svoji temnou vládu

Kde duše nenaleznou spásu
Bloudí do konce časů
Kde krvavá mlha zemi obestírá
Duše nikdy neumírá

Místo, které proklel sám Satan
Kde volání zní do všech stran
Kde mrtví bezcílně bloumají
Ani své jméno již neznají

Kam ani andělé nepřijdou pomoci
Kde nejsou dny, pouze noci
Kde šílenství pomalu zahaluje mysl
Kde žádná naděje nemá smysl

Tam, kde hříšníci spí sladce
Vládne děsivý vládce
Ten, jenž oblek svůj má z kostí
Koupe se v krvi jeho hostí

Sedí na trůnu z lebek a kostí
Svou kostěnou korunu hrdě nosí
Svírá své žezlo s vrstvou drahokamů
Temné žezlo z obsidiánu

Ve své prokleté kryptě
Nabízí duším očistce
Jemu patří vláda nad smrtí
On je Papež mrtvých!
Autor Overkill, 12.07.2007
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě jsi popsala ..ale co?

10.10.2007 12:29:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí