Za co mě trestáš?!

Za co mě trestáš?!

Anotace: ...je to o tom, že nám Nejvyšší vždycky odpustí, pokud Ho upřímně milujeme a hledáme uvnitř.Nejvyšší není přísný děda s rákoskou, ale nejlepší a jediný Přítel, skrývající se uvnitř nás.

Ó můj Bože, za co mě trestáš?!
Mé sladké dítě, vážně odpověď neznáš?
Cením si upřímnosti, kterou teď nemáš!
Otevři oči a zákon Karmy hned poznáš.

Můj přísný Pane, všechno špatný se mi vrátí?!?
To všichni zemřem žalem, než z nás budou svatí!
Můj Drahý Pane, vážně se to tak stane?
Mé Srdce hoří strachem, celé tělo mi vzplane!

Neboj se synu, existuje tu kratší cesta,
něco jako obchvat přes auty zasekaná města.
Hledej štěstí uvnitř, to pravé Uspokojení,
když Mě tam najdeš, získáš tím i odpuštění.
Autor Andakar, 23.07.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ti nevím, člověče... Můj Šéf o karmě nic neříkal.

23.07.2007 14:58:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí