Zase Tě hledám

Zase Tě hledám

Anotace: GOD is..

Zase Tě hledám Pane, svou hlavu skláním
už jednou jsem Tě ztratil a teď Tě zase scháním
už nechci potěšení, tahle faleš pro mě není,
co vypadá tu sladce, v ústech se v hořkost mění.
Teď už to vím, co je můj předurčený Cíl.
dáváš mi svobodu, stejně vždycky zakročíš
když otáčím se zády, tak se mnou zatočíš
já vím co nabízíš, co pro každého máš
lidi Tě maj za výmysl, avšak Ty to nevzdáváš
trpělivě se schováváš a v pravou chvíli probouzíš
Tobě patří má vděčnost, právem si jí zasloužíš.
Autor Andakar, 24.07.2007
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí