Co je vlastně víra?

Co je vlastně víra?

Anotace: Občas se zamyslím, čemu vlastně věřím a proč tomu tak je...

Co znamená věřit?
Věřit Bohu, věřit sobě?
Poznat touhu v téhle době?
Proč občas každý víru ztrácí?

Proč někdy děti žalem pláčí?
Protože rodiče věří ve své děti,
ale když zklamou,
radši nevěděti,
dávají ruce stranou.

Neznají se k nim,
PROČ?To je víra?
Že cestu mezi nimi uzavírá?
Tak co je víra?Co já vim.

Víra je prý jako lano pevná,
sílu dodává,
ale někdy nastane doba temná,
a díky víře se zloba na povrch dostává.

Každý věří něčemu jinému,
ale hádky kvůli tomu jsou,
tak napiš svému idolu milému,
kam myšlenky Tvé dospějou:

,,Víra je něco k ničemu,
ale také podnět k něčemu."
Autor stekatko, 26.07.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trochu roztěkané, ale zaujalo...

26.07.2007 20:36:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí