Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: kjl

12.12.2006

Nany
myslím na Tebe
stále méně
někdy víc

v noci
dívám se na měsíc
myslím na Tebe
a když padají hvězdy
myslím na Tebe
však ty hvězdy
jsou mi možná blíž
než Ty

mé srdce
menší než mravenčí
nevleze se tam nikdo
kromě mě

ale je tu naděje
Ježíš, Bůh
prý splatil ten dluh
a zaplatil

i za místo v mém srdci
nabízí mi
že v mém srdci
bude místo pro každého člověka

to je má naděje
hledám Jej
modlím se

skoro jen za sebe
ale i za Tebe
kéž by jsme do nebe
mohli spolu jít

jedinná naděje
v Ježíšově oběti je
když láska kraluje
děti si bezstarostně hrají
i se svými rodiči.
Autor Šantir, 28.07.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...splácí za nás dluh...
a úrokem našim je víra..
Jednou bude sečteno
co jsme dávali císaři
a co Bohu...
****
Jiří senior

29.07.2007 07:50:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí